Bröllop

Paket, priser & info

Prislista

4
timmar

Passar till exempel för förberedelser, first look, porträtt, vigsel, gratulationer & gruppbilder ♥

18 000 kr

inkl. 25% moms

12
timmar

Passar till exempel för förberedelser, first look, porträtt, vigsel, gratulationer & mingel och gruppbilder, middag
magiska porträtt i golden hour och början av festen ♥

34 000 kr

inkl. 25% moms

♥Tidsbegränsat erbjudande ♥

Boka 12 timmars-paketet innan den 1/9 så bjuder jag på en highlightfilm värd 5000 kr!
Hur magiskt? 😍

8
timmar

Passar till exempel för förberedelser, first look, porträtt, vigsel, gratulationer & mingel och gruppbilder samt början av middagen ♥

26 000 kr

inkl. 25% moms

Jag erbjuder även

Förstoringar

Jag vet att för många par är bröllopet en av livets allra finaste dagar. Därför ingår minst en förstoring i varje paket, men kanske har ni flera favoritbilder. Jag erbjuder förstoringar i varierande storlek och i olika utföranden. 

Album

Era bilder kommer betyda så mycket för er och bli alldeles för värdefulla för att stanna i en mapp på datorn. Därför erbjuder jag exklusiva album som förtjänar en speciell plats i hemmet. 

Highlightfilm

En bröllopsfilm är ett underbart sätt att bevara alla härliga minnen från er bröllopsdag. Tänk er att i efterhand kunna uppleva bröllopsdagen på nytt och bli påmind om hur vackert allt var, hur glada alla var och hur många lyckotårar som torkades.

Hur går det till?

1. HEJ!
Allting börjar med att ni tar kontakt med mig. Antingen genom mail, telefon eller varför inte Instagram DM’s? Ni hittar mina sociala medier alldeles bredvid.

2. ÅTERKOPPLING
Ert mail/telefonsamtal/meddelande landar hos mig och jag blir så glad! Jag läser ert mail, kollar i min kalender och återkopplar till er inom två arbetsdagar.

3. PLANERINGSMÖTE
Vi träffas, förslagsvis genom Zoom, Skype eller Teams, och pratar med varandra! Ni får ett ansikte på mig och jag frågar er om era önskemål, förhoppningar och ni får svar på era frågor. 

4. OFFERT/AVTAL/BOKNINGSAVGIFT
Efter vårt möte skriver vi ett avtal (för båda parters trygghet) och när det är godkänt och signerat får ni en faktura på bokningsavgiften. Bokningsavgiften är 30% av totalbeloppet och är till för att säkra ert datum! 

5. PRE SHOOT
En “Pree Shoot” är en provfotografering som ingår i bröllopsfotograferingarna. Vi träffas och fotar lite, så ni får känna på hur det är framför kameran. På detta sätt har vi liksom värmt upp inför när det verkligen gäller och vi slipper stela bilder – bra va?

6. BRÖLLOPSDAGEN
Den stora dagen är äntligen här och det är dags att fira er kärlek! Ni säger ja till varandra och jag finns överallt och fotograferar er dag. 

7. URVAL & REDIGERING
När fotograferingen är gjord gör jag ett urval – bilder som inte håller måttet (t.ex. att någon blundar) sållas bort. Bilderna redigeras med en stor portion kärlek, omtanke och noggrannhet. Dagen efter ert bröllop får ni en förhandstitt med några bilder som ni får njuta av i väntan på det stora galleriet.

8. SLUTFAKTURERING & LEVERANS
I samband med förhandstitten får ni även er slutfaktura. Efter 6-8 veckor är era bilder färdiga och levereras både i ett webbgalleri och även på ett USB i en vacker låda. Därefter får ni välja vilken bild som ska bli en Fine Art print som sedan skickas till tryck. 

Vill ni boka mig? Åh, vad glad jag blir!

Skicka en förfrågan om ert datum så ska jag kolla i kalendern bara!

Förnamn Efternamn
Förnamn Efternamn