GRAVIDFOTO

En graviditet och det nya lilla liv det för med sig är något helt fantastiskt, något som bör firas och förevigas, gärna av en specialiserad gravidfotograf. Det är lätt att skjuta upp för att du ”inte har tid just nu” eller kanske du tänker att ”jag har ingen fin gravidmage, jag ser bara tjock ut”, eller ”jag har inget gravid-glow”. Du har fel, säger jag då. Att bära sitt barn är något av det vackraste som finns och det är en begränsad tid. Du kommer inte att vara gravid för alltid och snart är din skatt här. 

Först och främst, grattis till ert lilla underverk!

Många gånger är gravidfoto lätt att glömma bort bland allt annat som skall fixas och donas inför födseln. Detta är en livsförändrande tid och de där sista veckorna bara flyger förbi. Men att ta sig tiden att bara få vara – du och din fantastiska mage och föreviga detta är en väldigt unik känsla, som jag rekommenderar alla blivande mammor att göra! 

I 9 månader är du konstant tillsammans med din lilla bebis, varje spark gör dig påmind om att den alltid är där hos dig, och självklart är det den mest obeskrivliga lyckan när bebisen är här.

Magiska platser

Lyxiga klänningar

Lyxiga klänningar

Följ mig gärna här:

PRISER & PAKET

Lilla - Det viktigaste

Detta ingår:

I detta paketet ingår det viktigaste. Vi åker ut till en vacker plats omkring Kungälv när ljuset är som finast. Vi fotograferar under 1 timma och jag redigerar sedan omsorgsfullt 5 st högupplösta bilder som sedan levereras i ett digitalt galleri.

1500 kr

Mellan - Allt du behöver

Detta ingår:

I detta paketet ingår allt du behöver. Vi åker till två vackra platser omkring Kungälv när ljuset är som finast. Vi fotograferar under 1,5 timma och jag redigerar sedan omsorgsfullt 10 st högupplösta bilder som sedan levereras i ett digitalt galleri.

2500 kr

Stora - När du vill unna dig

Detta ingår:

Med detta paket kan du verkligen unna dig lite extra lyx.

Vi åker till två vackra platser omkring Kungälv när ljuset är som finast. Vi fotograferar under 1,5 timma och jag redigerar sedan omsorgsfullt 10 st högupplösta bilder som sedan levereras i ett digitalt galleri.

5000 kr

Hur fungerar det?

Mina gravidfotograferingar är väldigt avslappnade. Även fast du kanske känner dig som jag gjorde – tung, klumpig och trött så lovar jag dig att under fotograferingen och framför allt efteråt när du tittar på bilderna – kommer du känna dig som en drottning. Vi möts upp och åker ut till en fin miljö tillsammans och jag har med mig massvis av fina klänningar som du får använda. Vi fotograferar antingen själva eller tillsammans med din partner, och om du har tidigare barn är de givetvis också välkomna.

Min stil av gravidfotografering fokuserar på att fånga äkta känslor, låta dig som blivande mamma känna dig sådär snygg som du förtjänar, och framförallt återberätta din tid som gravid.

​Jag rekommenderar att boka in fotograferingen cirka 2-4 veckor innan beräknad födsel, för att magen skall ha fått en så stor och fin form som möjligt – men samtidigt inte riskera att en tidig födsel ställer till det och att vi råkar missa fotograferingen.