Bröllopsfeber - Sveriges största bröllopsmässa

I helgen som var, 17-18/2, ställde jag ut på Bröllopsfeber i Göteborg och jisses, vad roligt det var! Helgen har varit intensiv, otroligt givande på flera sätt och väldigt rolig (samt inneburit lite för lite vatten, mat och ömma fötter för min del - men det var det värt!). Jag har träffat många härliga människor - en väldans massa trevliga utställare och branschkollegor men framför allt, otroligt många sprudlande, planerande, undrande och något överväldigade, blivande brudpar.


Jag är så tacksam för alla människor som stannade till hos mig för att prata, för att höra hur det går till, bolla idéer och funderingar och som visade sitt intresse. Och verkligen, tack för alla fina ord jag fått äran att höra under helgen! 2024 och 2025 verkar bli två toppensäsonger tillsammans med fantastiska par!


Nu väntar en del administration och skicka mail! Brudpar som visat intresse, vi hörs på mailen!

(Signade ni upp er hos mig, men inte fått något mail ännu? Hör av er till mig så tar jag hand om er direkt!)