Månader av noggrann planering, nervositet som dansat i magen och drömmar som vävts in i varje detalj. Bröllopsdagen, en dag som virvlar förbi på ett ögonblick, men som för alltid lever kvar tack vare bildernas magi.


Ni som läser det här är alldeles säkert mitt i er planering inför ert bröllop. Det är mycket att tänka på och ingenting får glömmas. Att gifta sig är en stor sak, en av livets största och vackraste dagar om ni frågar mig. Självklart vill ni boka en fotograf som är med er under er dag och fångar er dag i bilder - och som hjälper er uppleva er bröllopsdag om och om och om igen långt in i framtiden. Är det någon gång i livet ni ska boka en fotograf, så är det nu. Jag kan garantera er att er bröllopsdag kommer vara alldeles för värdefull för er, för att inte dokumenteras.


Mitt hjärta klappar extra för dokumentära bilder framför traditionella säg-cheeeeeese-bilder. När jag fångar era stunder, har jag alltid er känsla och er relation i åtanke. Målet är att inte bara visa hur ni ser ut utan att fånga era personligheter och känslor i det specifika ögonblicket. Bilderna bygger på äkta känslor och formas utifrån er som individer vilket gör att varje fotograferat bröllop blir unikt. Varje brudpar och bröllop är en egen berättelse! ♥


Många par har uttryckt att det känns som att ha en vän med sig under bröllopsdagen – en vän som är skicklig på att fånga ögonblicken. Varje bröllop är unikt och jag lyckas alltid hitta de speciella ögonblicken och detaljerna som gör det till ert eget. Även om vackra kläder, lokaler och detaljer är viktiga, strävar jag efter att era bröllopsbilder ska väcka känslor när ni ser tillbaka på dem. Jag vill att ni ska återuppleva hur det var att vara mitt i bröllopskarusellen, att stå där inför varandra och känna viljan att dela livet tillsammans. Jag vill att ni ska minnas hur känslosamt det var när bästa kompisen höll sitt tal och känna den kärlek som genomsyrade den dagen. Jag vill att ni ska minnas vilka som var där, små saker som hände, den där söta hunden som var med, barnen som lekte i ena hörnet. Det är en kärlek mellan vänner, kärlek till familjen och kärlek till varandra. Och all den kärlek vill jag fånga på bild.

Printar och album från er bröllopsdag

Ett arv för framtida generationer

Jag vet att för många par är bröllopet en av livets allra finaste dagar. Därför ingår minst en förstoring i varje paket, men kanske är ni intresserade av flera förstoringar, ett album eller film från er dag? Jag hjälper er gladeligen med det!

INVESTERA I ERA MINNEN


Priser & paket


Ni väljer paket utefter antalet timmar ni vill att jag är på plats under er bröllopsdag. Jag erbjuder främst tre paket, men skapar gärna er personliga upplägg ifall ni önskar något mer. Utöver timmarna som jag är på plats under bröllopet får ni: mitt fulla stöd, härlig kommunikation, guider som hjälper er och en allmänt pepp bröllopsfotograf. Ni får också:

 • Planeringsmöten och avstämningar
 • Provfotografering i Göteborgsområdet ca 1-2 månader innan bröllopet
 • Fotografering under bröllopsdagen
 • Urval och varsam redigering
 • Digitalt galleri som ni kan dela med nära och kära 
 • Minst 1 förstoring på Fine Art-papper (i mitt största paket ingår 2 förstoringar!)


4 timmar

Passar er som vill ha det viktigaste på bild, t.ex:
First look
Porträtt
Vigsel
Mingel och grattis
Gruppbilder

16000 kr

4 timmar

16000 kr

Passar er som vill ha det viktigaste på bild, t.ex:
First look
Porträtt
Vigsel
Mingel och grattis
Gruppbilder

8 timmar

Passar er som vill ha lite mer från er dag, t.ex:
Förberedelser
First look
Porträtt
Vigsel
Mingel och grattis
Gruppbilder
samt början av middagen

24 000 kr

8 timmar

24 000 kr

Passar er som vill ha lite mer från er dag, t.ex:
Förberedelser
First look
Porträtt
Vigsel
Mingel och grattis
Gruppbilder
samt början av middagen

12 timmar

Perfekt för er som vill ha med nästan allt, t.ex:
Förberedelser, first look, porträtt, vigsel, mingel och grattis, gruppbilder
middagen, magiska porträtt i solnedgången, första dansen och
början av festen.

32 000 kr

12 timmar

32 000 kr

Perfekt för er som vill ha med nästan allt, t.ex:
Förberedelser, first look, porträtt, vigsel, mingel och grattis, gruppbilder
middagen, magiska porträtt i solnedgången, första dansen och
början av festen.

ATT BOKA MIG FÖR ERT BRÖLLOP

Med mig som er bröllopsfotorgaf får ni inte en främling som kommer och tar bilder. Ni får en vän. Ni får en person som värderar er, era familjer och era vänner. Som ser till att fånga både viktiga och spontana ögonblick och som skapar en avslappnad atmosfär.


INTIMITET, KÄRLEK & KÄNSLOR - DET ÄR MIN MELODI.

HUR GÅR DET TILL?


Inte är det varje dag man bokar en fotograf och kanske inte just en bröllopsfotograf. Nedan ser ni hur processen ser ut, från första kontakt tills att ni är ett gift par och har era bilder!


 1. Allting börjar med att ni tar kontakt med mig. Antingen genom mail, telefon eller varför inte Instagram DM’s?
 2. Er förfrågan landar hos mig och jag blir så glad! Jag läser ert mail, kollar i min kalender och återkopplar till er inom två arbetsdagar.
 3. Vi träffas på Zoom och pratar med varandra! Ni får ett ansikte på mig och ni får berätta om er själva. Vi pratar om era önskemål och förhoppningar och ni får svar på era frågor.
 4. Efter vårt möte, om allting känns bra, skriver vi ett avtal (för båda parters trygghet). När det är godkänt och signerat får ni en faktura på bokningsavgiften. Bokningsavgiften är 30% av totalbeloppet och är till för att säkra ert datum!
 5. När det är 1 månader kvar till ert bröllop gör vi er provfotografering. Vi träffas och jag fotograferar er. Inför er fotografering får ni ett dokument med bra-att-ha-information och under fotograferingen guidar jag er hela tiden. På detta sätt har vi liksom värmt upp och liksom...genrepat.. inför när det verkligen gäller och vi slipper stela bilder – bra va?
 6. Med 2 veckor kvar till bröllopet är det dags för vårt bröllopsmöte. Vi går noggrant igenom er kommande bröllopsdag timme för timme för att säkerställa att inga viktiga ögonblick missas.
 7. BRÖLLOPET! Ni gifter er och firar - jag fotograferar! Under er bröllopsdag befinner jag mig runt er hela tiden, ibland nära och ibland lite längre ifrån. Jag guidar er genom hela dagen och ser till att vi får drömmiga bilder, att ni har blodsockret i schack och att ni kommer i tid till er vigsel.
 8. Efter ert bröllop får ni tillgång till ett par , oftast redan dagen efter. Därefter påbörjar jag det stora arbetet med att sålla ut de bästa bilderna från er dag och redigera var och en varsamt. Ni får er slutfaktura och ca 8-10 veckor efter ert bröllop är alla era bilder klara och levereras i ert galleri! Ni får sedan välja er favoritbild som skickas till tryckeriet och strax därpå levereras er förstoring hem till er. Vill ni ha flera förstoringar eller ha hjälp med album så hjälper jag er med det till förmånliga priser.