Mitt namn är Matilda Sporre och jag bor i Kungälv, en ort på västkusten ca två mil norr om Göteborg, tillsammans med min man Oscar och vår hund Hollie.

Jag är en kreativ själ som älskar att drömma, skapa och leva. Som person är jag glad,  social och utåtriktad. Jag gillar att skratta och att få andra människor att må bra. Jag är omhändertagande och omtänksam, liksom otroligt inkännande och kan nästan ta på känslor och tankar. Energier runt människor kan jag nästan känna av med fingertoppskänsla. 

Uppleva, förverkliga och följa min vilja har alltid vara viktigt för mig. Att gå min egna väg och göra det som känns bäst. Det känns som att jag länge har sökt efter min grej, att hitta min plats i mitt liv, min passion och med en ständig drivkraft att vilja mer, nytt och annat hittade jag någonting som fick mig att stanna upp och mitt huvud bli helt tyst i avslappnat tillfreds. Fotograferingen, människor, känslor, kärlek. Och hundar såklart. Hundar är något av det bästa jag vet.

Jag och Oscar träffades 2010, blev ett par 2011 när jag var knappt 16 år fyllda. Sedan dess har vi hängt ihop, i vårt och torrt. Han är min bästa vän och den som känner mig orimligt mycket bättre än vad jag vill erkänna. Tillsammans går vi gärna på restauranger, åker till nya skogar och vandrar, lagar mat, och umgås med våra vänner. Vi drömmer om en plåtis för att kunna leva vanlife och upptäcka nya äventyr och i augusti 2023 blev vi äkta makar! 

Glimtar från kamerarullen på mobilen

Kontakta mig