Vem är Matilda?

Vem är Matilda?

En snart 29 årig göteborgare som är gift med en skånepåg, hundägare och hundinstruktör som älskar att grilla korv i skogen och bada i havet. Föredrar hemmakvällar med bubbel, ost och spel framför krogen och lägger mig sällan lägger sig efter kl. 00. En produktiv visionär och mångas stöttepelare.

Hej på er - mitt namn är Matilda!


Jag är västkust-tjejen som är uppvuxen i och strax norr om Göteborg, som älskar sommaren i skärgården och som gärna hade bott i fjällen med skidorna utanför dörren under vinterhalvåret. Snö och att åka skidor är något av det bästa jag vet, men samtidigt bultar mitt hjärta extra hårt för sommaren på västkusten bland öar, båtar, bad från klippor och solnedgångarna på Marstrand. Tack vare min mormor och morfar är jag näst intill uppvuxen på Marstrand om somrarna och idag hyser jag så mycket värme och kärlek till ön. Min sommaridylls-ö. 


Jag är 29 år fyllda och bor med min man och vår hund i Kungälv, en ort ca 20 minuter norr om Göteborg. Jag har inga barn (ännu) men drömmer om familjelivet på en mindre gård på landet fyllt med ungar och djur. Förra sommaren gifte jag mig med min Oscar. Han är killen jag träffade när jag 16 år gammal och som visade sig vara den person som jag skulle bli totalt förälskad i och vilja dela resten av livet ihop med. Alldeles nyligen firade vi 13 år ihop!


Djur och natur har alltid varit en viktig del i mitt liv. Jag har ridit nästan hela mitt liv och hästarna och ridning har slukat många av livets timmar. Hästarna har gett mig så mycket glädje och personlig utveckling och att rida är för mig nästan enklare än att cykla. Idag har jag lagt ridvantarna på hyllan och istället håller jag på med hundar och hundträning. Det är vansinnigt roligt och att få känna team-känslan tillsammans med ett djur i arbete är helt otroligt. Jag är aktiv inom Svenska Brukshundklubben där jag är utbildad hundinstruktör och själv tränar jag och min hund specialsök, en gren där hunden ska hitta gömda gummibitar i pyttelitet format i vardagliga situationer. Jag tränar också mycket tricks, vilket har gjort min hund till en riktig cirkusapa. 


Ord som är synonymt med mig: 

Hundar - skärgård - skidåkning - familj - matlagning - naturen - musik - fotografering